Roljaloezie gaat in 2019 een zonnige toekomst tegemoet.

Wat maakt een roljaloezie een blijvertje?

De roljaloezie bestaat al meer dan 10 jaar en je komt deze nog altijd veel in het Nederlandse Interieur tegen. Waarom blijven we roljaloezieën kopen?  Is het terug te voeren op de functionele waarden of juist aan het grote aantal kleuren waarin dit product leverbaar is.  Het is met name het functionele en decoratieve waarom Nederlandse consumenten dit product omarmen. Je hebt na de aanschaf van een roljaloezie geen glasgordijen of overgordijnen meer nodig. Dit product neemt beide functies over. Daarnaast is er een heel grote keuze in stoffen. Sommige aanbieders hebben een collecite van wel 200 verschillende stoffen. Dat biedt kansen om je interieur helemaal te laten schitteren met bijpassende roljaloezieën.

Waar kopen

Je kunt dit product als kant en klaar product bij de bouwmarkt kopen, iets minder betalen en geen invloed hebben op de afwerking zoals de Chinese cassette en het vaak veel te lichte rolbuisje met transparante houdertjes aan de zijkant. Je kunt er ook voor kiezen om een roljaloezie op maat te bestellen. Je hebt dan de keuze uit véél meer stoffen en de maat is altijd perfect want zelf een kant en klaar product op maat maken kan je in de problemen brengen. De spanning in het stof wordt anders als je er wat af knipt of snijdt. Het daarom niet alleen mooier, maar ook veel beter om voor maatwerk te gaan. Het doek is strak gesneden en je krijgt een veel zwaarder en mooier systeem.

Grote maten

In de bouwmarkt kom je vaak niet weg met een bredere maat dan 200 cm, soms zelfs maar tot 180 cm breed.  Als je op maat bestelt is er elke maat tot 280 cm breed. Binnenkort kun je zelfs een roljaloezie bestellen tot 300 cm breed. Dat is goed nieuws voor de bovengemiddeld grote Nederlandse ramen en zal veel Nederlanders blij maken.